Welke vlaggen kan ik uithangen?

Je kunt vlaggen krijgen in alle soorten en maten, of je nu gaat varen, een verjaardag viert, op een evenement bent, thuis de vlag wilt uithangen of je bedrijf zichtbaar wilt maken. Er is echt een vlag voor iedere gelegenheid. Je kunt ook een Oranje wimpel kopen voor Koningsdag of gewoon voor als het Nederlands elftal speelt. In dit artikel vertellen we je over de verschillende vlaggen die er zijn en wat je er allemaal mee kunt doen.

Gevelvlaggen voor thuis en op het werk

Veel mensen hangen graag gevelvlaggen uit. Die zie je dan vrolijk wapperen aan de voorkant van huizen en bedrijven. Ze zijn perfect om iets speciaals te vieren of om in het oog te springen. Als je een gevelvlag uitkiest, let dan op het materiaal. Zo is er PETFLAG, een duurzame keuze gemaakt van gerecyclede petflessen. Dit is natuurlijk super voor iedereen die waarde hecht aan maatschappelijk verantwoord bezig zijn.

Kioskvlaggen voor winkelend publiek

Als je wel eens door de winkelstraat loopt, zie je vaak vlaggen die recht naar beneden hangen bij winkels. Deze vlaggen kun je altijd goed lezen als je aan het winkelen bent. Je kunt ze in allerlei vormen en maten krijgen en ze kunnen zelfs aan beide kanten bedrukt worden op stevig PVC, zodat je logo vanaf elke kant goed te zien is. Heb je een bedrijf aan huis? Ook dan zou je deze thuis op kunnen hangen.

Mastvlaggen en baniervlaggen voor op grote hoogte

Wil je van een afstandje opvallen? Kies dan voor mastvlaggen of baniervlaggen. Mastvlaggen waaien lekker met de wind mee en je hebt verschillende soorten: een budgetversie, een plus versie die langer meegaat en een eco versie gemaakt van gerecyclede petflessen. Baniervlaggen zijn die lange, verticale vlaggen die vastzitten aan de vlaggenmast van boven tot onder, zodat je boodschap altijd duidelijk te zien is.

Beachvlaggen voor evenementen en festivals

Op festivals, sportwedstrijden en andere evenementen kom je vaak beachvlaggen tegen. Die kun je krijgen in allerlei vormen, kleuren en maten, super om je bedrijf in de spotlight te zetten. Als je alleen een tafel hebt om iets te laten zien, zijn er ook tafelvlaggen. En om een hele ruimte leuk aan te kleden, kun je vlaggenlijnen gebruiken.

Bootvlaggen voor op het water

Tijdens het vaarseizoen hangt bijna elke boot een vlag uit, meestal van het land van de eigenaar. Ook hiervoor zijn allerlei bootvlaggen, waaronder ook de Nederlandse. Je hebt de keuze tussen twee soorten: een puntvlag die er feestelijk uitziet en een rechte vlag die meer plek biedt voor een opdruk. Ben jij ook een fan van vlaggen en wil je er een voor je woning, bedrijf of boot? Kies er dan een die bij je past!

Inhoud
wonenmetlef.nl
Logo
Shopping cart