Over ons

THE BEGINNING OF

Waar zullen we ’s beginnen! 

Al vanaf 2009 is wonenmetlef.nl een bekende, online speler op woongebied met een groot assortiment van stijlvolle merken, vernieuwende items en fijne hebbedingen voor thuis, jezelf of de kids! Je vindt bij ons niet één specifieke stijl, want wij vinden: wonen doe je met lef! Maak zelf die fijne mix! Wij bieden je dus graag mooie, stoere, sobere, maar ook kleurrijke items met hier en daar een knipoog. Van accessoires tot meubels. Van verlichting tot lifestyle. Van badkamer tot tuin. Lekker onderscheidend en eigentijds.

“NIET LULLEN, MAAR POETSEN”-MENTALITEIT

Binnen ons bedrijf heerst er zeker een vleugje Rotterdamse mentaliteit. Ook wel de “Niet lullen, maar poetsen”-mentaliteit genoemd. Dit dreunt ook zeker door in de wijze waarop we met ons personeel omgaan, maar ook met onze klanten. De toppers van de klantenservice zijn persoonlijk, gebruiken veelal geen “u”, “mevrouw” en “meneer”, maar zijn losjes – met enige gepastheid natuurlijk, vriendelijk, lekker duidelijk en helpen je graag op weg. 

Want online shoppen moet een feestje zijn!

VAN KLEINE SHOP NAAR VOLWASSEN E-COMMERCE BEDRIJF

De afgelopen jaren is wonenmetlef van een kleine shop met veelal kleine items als een malle uitgegroeid naar een volwassen, online speler met een groot assortiment. Wat daarbij voor ons voorop stond én staat, is dat we niet de feeling met onze klanten willen en mogen verliezen. Uiteraard gaat groei gepaard met de nodige uitdagingen. Zo hebben we onze bedrijfssystemen moeten aanpassen, zijn we verhuisd naar een groter warehouse in Heinenoord en is het assortiment enorm uitgebreid met meer grotere items en nog meer mooie merken.

AWESOME ASSORTIMENT

Het assortiment telt inmiddels meer dan 15.000 items en is onderverdeeld in de volgende categorieën:

  • lampen (hanglampen, trendy industrielampen, staande lampen, lampenkappen, tafellampen, wandlampen, bulbs & snoeren)
  • meubels (o.a. betaalbaar meubilair als stoelen, tafels, hockers en poefen, kasten, banken en bedden)
  • decoratie voor in huis (woonaccessoires als kapstokken, behang, prachtige muurstickers, speels behang)
  • lifestyle
  • textiel (stoere sierkussens, beddengoed, vloerkleden, beddengoed, woondekens, waszakken, handdoeken, douchegordijnen en deurmatten)
  • koken en serveren
  • kids
  • tuin

ONZE TOPMERKEN

Merken waar we vanaf het eerste uur mee samenwerken zijn HK Living, Housedoctor, Ferm Living, FEST, HAY, BePureHome, SNURK beddengoed en ga zo maar door. Je vindt hier al onze interieurmerken op een rij!

HEERLIJK OP THEMA SHOPPEN

Omdat we een uitgebreid assortiment hebben, is er voor meer beleving van sfeer en stijl de categorie “shop op thema”. Hier worden de mooiste items verzameld die binnen een bepaald thema passen. Dat kan zijn cadeautips voor Vaderdag, maar ook een categorie voor liefhebbers van bijvoorbeeld ‘Stoere Pastels’, Let’s Go Green of juist van het Mediterran Home thema.

Voor ieder wat wils dus!

BLOG INSPO

Op ons blog vind je leuke acties, maar vooral veel inspiratie om jouw (t)huis naar jouw wensen in te richten mét een vleugje lef natuurlijk. 

SAMEN STAAN WE STERK, SAMENWERKEN?

Super tof, we worden vaak opgepikt en genoemd in woonbladen als vtwonen, Ariadne at Home, Libelle, maar ook door de LINDA., KEK Mama etc.

Ook worden we regelmatig benaderd door de leukste bloggers, vloggers en influencers om samen te werken.

Partijen waar we eerder al mee samengewerkt hebben zijn o.a. BLOOMON, Brandfield, OMODA, TONY CHOCOLONELY, Yara Michels, en Rachel van De Huismuts.

Voor meer informatie, neem eens een kijkje bij Pers en PR. Jij, wij? Samen sterk?

wonenmetlef.nl
Logo
Shopping cart