BUITENkijken bij Miss Jettle!

Mariët, bekend van haar inspirerende plaatjes op haar mooie instagram account @missjettle – liet ons een kijkje nemen in haar tuin. Ze geeft wat leuke tips en deelt haar wishlist. LEES SNEL MEER!

Een fijne  B U I T E N K I J K E R  bij …

Ik zal mij even voorstellen!

Ik ben Mariët en woon samen met mijn vriend in een rijtjeshuis in Amersfoort. Ik werk in de kinderopvang, maar in mijn vrije tijd blog ik graag over mijn interieur-avonturen. Eind vorig jaar zijn wij verhuisd. Na veel klussen, hebben we er ons eigen, mooie paleisje van gemaakt. 

Nu was dan eindelijk de tuin aan de beurt. Ik had al precies in m’n hoofd hoe ik het graag wilde hebben. Wij hebben niet echt groene vingers, dus een overvolle tuin met bloemen en planten zou ‘m sowieso niet gaan worden. Wat ik dan wel leuk vind is om juist gezellige zithoekjes te maken en te werken met veel potten met planten erin(tip!).

Ook was vanaf het begin al duidelijk dat mijn vriend graag een vijver wilde en daar bedachten we de vlonders bij voor een speels effect.

We hebben gekozen voor kleine borders met groen en zo hebben we de oude grindtegels die in de tuin lagen hergebruikt door ze om te draaien (tip!). Ik vind dat je tuin een verlenging moet zijn van je huis. Binnen hebben we veel wit als basis met zwart en grijs en ik kan onze stijl omschrijven als modern. Deze stijl hebben we dus ook bewust doorgevoerd in onze tuin.

Op Pinterest liet ik me inspireren door de mooiste plaatjes. Ik zag veel plaatjes voorbij komen met een mix van stoere, steigerhouten tafels in combi met witte, strakke stoelen (tip!). Wauw, dat wilde ik ook wel! Ik ben een grote fan van wit dus het was al snel duidelijk dat ik daarnaar op zoek wilde gaan. Na een korte zoektocht op internet kwam ik terecht op wonenmetlef.nl. Daar bestelde ik de 4 witte BOX stoelen. De BOX stoel is een lekker modern en tijdloos model, waar je veel kanten mee op kan.

Een paar maanden later kan ik zeggen dat de tuin echt af is! De bloemen en plantjes staan volop in bloei, de visjes zwemmen in de vijver en overal waar je kijkt zijn gezellige hoekjes gecreëerd met meubelswoonaccessoireskussens en witte potten met toch wel als echte eye catcher de steigerhouten tafel met de prachtige tuinstoelen van wonenmetlef.nl. De zon schijnt nu volop, dus we genieten van het buitenleven!

wonen met LEF! is één van mijn favoriete webshops, omdat ze een groot assortiment hebben van de mooiste merken. Wekelijks komen er weer veel nieuwe aritkelen bij. Ook wordt de site telkens in een nieuw jasje/ thema gestoken, waar ik weer lekker mijn inspiratie uit kan halen. Daar hou ik van! Niet goed voor iemand als ik – met mijn internetkoopverslaving. 😉 Zo zijn er al heel wat pakketjes van wonen met LEF! hier aan de deur afgeleverd en de service is top (geen sponsor verhaaltje, is gewoon echt zo!)!

wonenmetlef.nl vroeg me of ik nog een wishlist had voor in de tuin. Ja, natuurlijk heb ik die! 

– Het prachtige zwarte bankje van HK Living die ik al helemaal tegen onze houten schutting aan zie staan. Zo komt het donkere van de andere schutting ook terug aan die kant van de tuin.
– Een kleurrijk plaid van PT wat over het bankje heen gelegd kan worden, past perfect bij de groene gieter die ik al heb. Mooie decoratie!
– De prikkabel, voor nog meer sfeer in de tuin en bovendien handig om wat verlichting te hebben voor de warme, zwoele zomeravonden.
Hangstoel van HK Living omdat dat gewoon een must is voor iedere tuin en omdat we al een ophangsysteem hebben.
– Een heerlijke fles limonade van Nicolas Vahé, staat leuk op tafel en kun je makkelijk weer hergebruiken of als vaas gebruiken!
– Plant hanger van Ferm Living. Super leuk als je geen groene vingers hebt, maar toch wat gezellige, groene hoekjes in je tuin wilt creëren. 
– En hoe tof.. een koperen buitendouche met onderstel van beton! 
Hopelijk heb ik je wat inspiratie gegeven voor je eigen tuin. Voor nog meer wooninspiratie, neem eens een kijkje op mijn blog

Op naar een mooie zomer! Enjoy!

Veel liefs,
Mariët

wonenmetlef.nl
Logo
Shopping cart