Creative Lab Amsterdam

372 Producten


Creative Lab Amsterdam

Creative Lab Amsterdam is gestart in 2016. De uitgebreide collectie met onder andere oogstrelend behang, schriften en wenskaarten heeft een unieke signatuur. Met zijn originele designs, elegante prints, krachtige kleuren, creatieve printtechnieken en het gebruik van hoogwaardige materialen heeft Creative Lab Amsterdam een sterke marktpositie verworven en een trouwe klantenkring.

De ontwerpen van Creative Lab Amsterdam zijn gebaseerd op gevoelens. Over emoties. De ontwerpen brengen energie en plezier. Zo bepaalt de keuze voor een specifiek behangontwerp voor een groot deel de sfeer in een kamer, een goed gekozen kaart kan de vreugde van nieuwe ouders weerspiegelen of het verjaardagsgevoel vergroten. Uitgangspunt is dat het ontwerp van een behang, wenskaart of notitieboek nooit willekeurig mag worden gekozen. Of het nu het resultaat is van een uitgebreide en kritische zoektocht of een toevallige "schot in de roos": elk gekozen ontwerp moet je een 100% goed gevoel geven. 

inloggen

Oeps, wachtwoord vergeten?

vergelijk0

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »