Menu
0

Recente Blogberichten

wonenmetlef opent haar eerste "stenen winkel"

  • 14 januari 2020

Wat? Een stenen winkel? Ja! In Zierikzee (Zeeland!) of all places. 

En op wat voor een plek! 

Een monumentaal historisch pand uit 1800!

Super karakteristiek.. zie je het al voor je.. in combinatie met een toffe selectie van de mooie merken van wonenmetlef en ons eigen lef-sausje eroverheen. Wij wél hoor! Haha! Zoals je al merkt... we zijn super enthousiast en kunnen haast niet wachten.
We zitten straks op de hoek van de Verrenieuwstraat (nr. 7!), grenzend aan het gezellige en toeristische Montmartre pleintje.. 
 
In de nabije straatjes vind je o.a. nog meer fijne interieurwinkels, een truffelzaakje (!!), een heerlijke deli waar je een koffietje uit de Modbar bestelt, een restaurant waar je Portugees kunt happen, een leeratelier en ja nog veel meer. 

 

We zullen de deuren in april 2020 gaan openen.

 

Als je het leuk vindt om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes/ updates etc. over de nieuwe winkel, dan kun je ons vanaf nu volgen op instagram account: wonenmetlefzierikzee.

 
Zierikzee.. What the F**K.. zullen sommigen denken.
Ook voor de fans die niet in de buurt wonen.. Zierikzee is echt een aanrader om eens een weekendje naar toe te gaan. Er zijn veel sfeervolle B&B's in Zierikzee en omstreken. Niet te vergeten heerlijke restaurantjes en hippe spots. Maar je kunt natuurlijk ook lekker uitwaaien (of bakken) op het strand, andere leuke stadjes bezoeken.. en als kers op de taart dan natuurlijk ook een bezoekje aan wonenmetlef.the.store brengen! En, wat niet is ........ kan zeker nog komen..........
 
Geen zin in? No problem.. online shoppen doe je natuurlijk gewoon nog steeds bij wonenmetlef.nl - gewoon vanaf je luie loungestoel. ;)
 
See you! 
Online... of offline? ;P
 

REAGEER OOK!

PLAATS REACTIE (je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd!)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »