Menu
0

Recente Blogberichten

Wereld radio dag

  • 13 februari 2018
  • |Geschreven door Fleur


Hoera voor de radio!

Het is dit jaar alweer 122 jaar geleden sinds de radio werd uitgevonden! Het medium dat overdag nog elke dag het meest gebruikt (beluisterd) wordt en voor zoveel mooie dingen heeft gezorgd. Vandaag, een ode aan de radio.Als je aan het werk bent, zet je de radio gezellig aan! Je kunt luisteren naar verschillende radiozenders, via een aux-kabel of via bluetooth naar de muziek op je telefoon met deze mooie en compacte radio’s. Stem het natuurlijk wel even af met je collega’s ;-)Wanneer ik aan radio’s denk dan zie ik oude radiospelers van vroeger voor me. Ze hadden grote knoppen en ik vond dat er geweldige muziek uit kwam. Ik ben helemaal weg van de designradio's die nu weer terug van weggeweest zijn! De oude stijl die nu in een nieuw jasje is gestoken staat trendy in huis, hoe je hem ook combineert. Wat voor kleur vind jij mooi staan? Zwart, wit of toch misschien klassiek hout?Voor een leuk feestje kun je ook een audiospeaker zoals de Cube en de Orb meenemen. Het kleine en minimalistische ontwerp van Tivoli audio past bij elke gelegenheid en geeft een geweldig geluid. Ideaal om naar die guilty pleasure playlist te luisteren terwijl je je dansmoves laat zien!

Klinkt dat als muziek in de oren? Neem een kijkje in onze collectie, je krijgt op alle producten van Tivoli 15% korting! Deze actie geldt alleen vandaag op 13-02-218.
Gebruik hiervoor kortingscode > RADIO15  

REAGEER OOK!

PLAATS REACTIE (je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd!)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »