10 musthaves voor jouw interieur!

Interior designer en styliste Melissa deelt met jou 10 musthaves voor jouw interieur!

10 musthaves voor jouw interieur… te shoppen bij wonen met LEF!

Zelf, als interior designer en styliste ben ik gek op accessoires en items die nét even anders zijn. Deze items maken het interieur uniek en stijlvol.

Speciaal voor de lezers van de blog van wonenmetlef.nl heb ik mijn top 10 musthaves  op een rijtje gezet. Benieuwd wat jullie van mijn selectie vinden! 

De door mij uitgekozen accessoires en items zijn praktisch, die op een vernieuwde manier kunnen worden gebruikt. Een leuk voorbeeld hiervan is het tijdschriftenhouder van House Doctor. We hebben veel tijdschriften en meestal belanden deze bladen in de krantenbak. Hartstikke zonde, want de covers zijn vaak zo mooi vormgegeven! Waarom deze magazines niet op een stijlvolle manier presenteren en opbergen in een tijdschriftenrek aan de muur? Samen met de tijdschriftenhouder van House Doctor (1), de hanging chair van HK-living (5), de poef van HKliving (7) en het vloerkleed van Zuiver (8) creëer je een sfeervol en gezellig leeshoekje in je interieur.

Heb je een feestje maar wil je een keer iets anders dan slingers? De tassels van A Little Lovely Company (3) zijn hier een leuke vervanging voor. De tassels zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en geeft jouw feestje een extra leuke touch en feestelijk gevoel!

Neem voor meer woon- en styling inspiratie eens een kijkje op mijn website. Je kunt me trouwens ook volgen op Instagram. 

Voor nu zeg ik: shopseee!!

Liefs,
Melissa de Haan

SAUMUR interior & styling
www.saumurinteriorenstyling.com

De 10 musthaves van Melissa vind je hier in de webshop:

  1. Tijdschriftenhouder RACK van House Doctor 
  2. Wandlamp van Frama 
  3. Tassels van A Little Lovely Company (oeps, de grijze komt binnenkort weer online!) 
  4. Kandelaar Form set van House Doctor 
  5. Hanging chair van HK living 
  6. Muursticker chickadee van KEK Amsterdam 
  7. Poef rustiek leer zilver van HK living
  8. Vloerkleed Nienke van Zuiver 
  9. Klok pulp van Zuiver
  10. Nachtkastje ‘Max’ van LEF collections

wonenmetlef.nl
Logo
Shopping cart