Menu
0

Recente Blogberichten

Waterpret!

  • 23 juin 2017
  • |Geschreven door Susanne

Naar het zwemparadijs

In Duitsland vindt je het grootste zwemparadijs ter wereld! Tropical Islands heeft een geweldige tropische sfeer door het regenwoud dat ze hebben nagebootst met ruim 50.000 planten! Wow! Naast de vele zwembaden is er een lagune met een grot en een waterval. Zin in iets meer adrenaline? Wat dacht je van super snelle glijbanen van 27 meter hoog en ze gaan maar liefst 70km per uur. Aaaahh… Durf jij het aan? Na een vermoeiend dagje zwemmen kun je weer heerlijk bijkomen op een ligstoel aan het strand of doe eens gek en kies voor een ballontocht.

Zwemparadijs Tropical Islands
Bron: Zwemparadijs Tropical islands 


Waterpret in de speeltuin

In de Linnaeushof is van mei tot en met september de waterspeeltuin ‘Oase’ open! Glijden van de waterglijbaan. Wihoooo… Spelen in de waterput of urenlang speelplezier met watertuimelbakjes of de waterbrug. Een lekker (verkoelend) dagje uit voor het hele gezin!

Waterspeeltuin de Oase in de LinnaeushofBron: waterspeeltuin Oase 


Wateractiviteiten voor thuisblijvers

Iets minder ver van huis kun je jezelf en de kids ook prima vermaken met een beetje water. Zet een badje neer, leg watersproeiers in het gras of kies voor een spetterend watergevecht met waterpistolen en –ballonnen. Nog een stuk zeil in de schuur? Maak deze nat met een tuinslang en buikschuiven maar! Joehoe...

ZEE Design

Ook de haspels en buitendouches van Zee design zijn ideaal voor wat afkoeling in de tuin. Super handig om balonnen, pistolen, petflessen of emmers mee te vullen en wanneer de kids zijn uitgespeeld kun je ze ook nog prima gebruiken om de plantjes te sproeien, mocht dit nog nodig zijn natuurlijk! ;)

Zee Design haspels en buitendouches

Wat ga jij doen om deze zomer lekker COOL door te komen?

Alvast een fijn weekend!


groetjes,

team wonenmetlef.nlREAGEER OOK!

PLAATS REACTIE Votre adresse courriel ne sera pas publiée
En visitant notre site, vous acceptez l'utilisation des témoins (cookies). Ces derniers nous permettent de mieux comprendre la provenance de notre clientèle et son utilisation de notre site, en plus d'en améliorer les fonctions. Masquer ce message En savoir plus sur les témoins (cookies) »