Menu
0

Recente Blogberichten

Relax, shop & eat chocolate!

Jaaaaaaaaaaaaa...

Het is weer zover dit weekend kunnen we weer paaseieren gaan zoeken in de tuin! Toch zijn die chocolade paaseitjes het lekkerst nietwaar? Wij bij wonenmetlef.nl zijn in ieder geval dol op chocola en willen jullie graag daar ook een beetje mee verwennen!

Daarom vergeten wij het paaseieren zoeken en leggen wij die heerlijke chocolade eitjes gewoon op donderdag 13 en vrijdag 14 april bij je bestelling. Dus als jij op deze dagen een bestelling plaatst, krijg je er chocolade eitjes bij! Lekker toch? En… misschien ben jij wel ‘the lucky one’, want net als vorig jaar zit er in één van de dozen een chocolade paashaas! Ben jij de gelukkige vinder, stuur dan snel een mailtje naar info@wonenmetlef.nl. Jij ontvangt dan maar liefst €50,- shoptegoed!!!!  

Fijne paasdagen en denk eraan,

Relax, shop & eat chocolate!

 Actievoorwaarden:
- de actie is geldig op donderdag 13 april 2017 en vrijdag 14 april 2017
- er geldt geen minimum orderbedrag, dus iedereen kan lekker snoepen van de chocolade!
- actie geldt niet op eerder geplaatste orders en/of reeds geleverde producten
- zolang de voorraad strekt

Michelle vam der voort

16-04-17

Leuk! Net een bestelling geplaatst, hopen op het goede eitje!

REAGEER OOK!

PLAATS REACTIE Votre adresse courriel ne sera pas publiée
En visitant notre site, vous acceptez l'utilisation des témoins (cookies). Ces derniers nous permettent de mieux comprendre la provenance de notre clientèle et son utilisation de notre site, en plus d'en améliorer les fonctions. Masquer ce message En savoir plus sur les témoins (cookies) »