Menu
0

Blog

ROMANCE 2.0

2 JANVIER 2018

Ik vind het heerlijk om te kijken naar een romantische comedy of all you need is love. Bij mij thuis vind je dan ook overal kaarsjes en zachte kussens en plaidjes om in weg te kruipen. Ik geef het toe: I’m a hopeless romantic!

LEES VERDER

15% KORTING OP I-SOFA

4 DÉCEMBRE 2017

Woohoo! Tot en met 31 december zijn de Bjorn, Harley, Sara, Elvie en Lola in de aanbieding.
Je krijgt namelijk 15% korting op deze artikelen! De korting is reeds verrekend in de shop! YAY!

LEES VERDER

SINTERKLAAS CADEAUTJES WAAR JE ZELF OOK BLIJ VAN WORDT!

15 NOVEMBRE 2017

Wat voor cadeautjes moet Sinterklaas dit jaar weer uitzoeken voor de kids? Van fluoriserend Frozen speelgoed wordt eigenlijk niemand blij [behalve de kinderen dan] en daarom heeft Wonen met Lef's Ysabel een lijstje samengesteld voor de goedheiligman!

LEES VERDER

AAIBAAR DESIGN

6 NOVEMBRE 2017

In deze blog hebben we de mooiste aaibare artikelen van wonenmetlef.nl voor je op een rijtje gezet; voor iedereen die houdt van een stoer huis, maar ook af en toe wat behoefte heeft aan wat zachtst! Daarbij gaat het niet alléén om zachte kussens en plaids, want er zijn ontzettend veel andere manieren om je interieur “een zacht randje” te geven!

LEES VERDER
HKliving
MEER BLOGARTIKELEN LADEN
En visitant notre site, vous acceptez l'utilisation des témoins (cookies). Ces derniers nous permettent de mieux comprendre la provenance de notre clientèle et son utilisation de notre site, en plus d'en améliorer les fonctions. Masquer ce message En savoir plus sur les témoins (cookies) »