Menu
0

Recente Blogberichten

Let’s stay in bed

  • 18 août 2017
  • |Geschreven door Susanne

Jeaaaah, het is weekend!! Dat betekent lekker lang uitslapen, loungen en lekker veel Netflix kijken (vanuit bed natuurlijk ;)) Een lekker zacht dekbedovertrek is dan wel écht een must!

Pool

Goed weer of niet, met dit beddengoed ‘Pool’ van Snurk durf je wel een duik te wagen in het ‘zwembad’. Het dekbedovertrek heeft een fotoprint aan de boven- en onderkant. Pak je opblaasflamingo erbij en waan jezelf weer in vakantiesferen. ;) 

Snurk beddengoed Pool

Scandinavisch design

Het dekbed van Normann Copenhagen geeft je de optimale nachtrust door de subtiele, ingetogen print. Het beddengoed is van geweven katoen, dus van zachte kwaliteit waardoor je heerlijk kunt slapen. 
Normann Copenhagen dekbedovertrek

Speels effect

OYOY heeft een moderne collectie beddengoed met mooie rustige prints. Jij maakt een lazy sunday helemaal vrolijk met dit mooie dekbedovertrek van OYOY. Het dekbedovertrek is van 100% katoen. Leuk voor in de kinderkamer maar ook zeker in je eigen kamer ;) Dat wordt lekker onder de wol!
OYOY beddengoed


Mix & match

Mix en match de mooie kussenslopen met de dekbedovertrekken uit de Hush collectie van Ferm Living voor een speels en mooi effect in de slaapkamer. Wij zijn fan!
Ferm Living beddengoed Hush

Ga je dit weekend lekker uitslapen en wordt het 'pyjamas all day'
of
wordt het toch een iets actiever weekend?

 

Groetjes

Team wonenmetlef.nl


REAGEER OOK!

PLAATS REACTIE Votre adresse courriel ne sera pas publiée
En visitant notre site, vous acceptez l'utilisation des témoins (cookies). Ces derniers nous permettent de mieux comprendre la provenance de notre clientèle et son utilisation de notre site, en plus d'en améliorer les fonctions. Masquer ce message En savoir plus sur les témoins (cookies) »