Menu
0

Recente Blogberichten

Gymtasje cadeau bij alle Roomblush bestellingen vanaf €50!

  • 2 octobre 2017
  • |Geschreven door Ysabel

Woohoo! Heb jij net je winkelmandje volgeshopt met mooie producten van Roomblush? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Je krijgt namelijk bij elke bestelling op de producten van Roomblush vanaf €50 een super lief rugzakje ter waarde van €19.00 voor kids cadeau!

Het gymtasje is gemaakt van canvas en is te gebruiken als gymbag, speelgoedzakje, schooltasje of gewoon leuk om op te hangen in de kinderkamer!

Is dat geen goed excuus om even lekker door de mooie producten van Roomblush te scrollen? Bijvoorbeeld een mooi kussentje of vloerkleed voor de kinderkamer? Of wat dacht je van dat geweldige behang? Of toch een lekker plaid nu het officieel herfst is? Maar, wees er wel snel bij want op=op!


Roomblush gymtasjes roze grijs

Actievoorwaarden

-       Je ontvangt een roze of grijs gymtasje bij elke bestelling op de producten Roomblush met een minimum orderbedrag van €50

-       Deze actie geldt vanaf zondag 1 oktober 2017

-       De actie geldt niet op eerder geplaatste order en/of reeds geleverde producten

-       Indien de bestelde producten niet voorradig zijn, wordt het rugzakje pas mee verzonden zodra het artikel binnen is

-       Zolang de voorraad strekt: Op = Op

-       Maximaal één tasje per klant

-       Actie onder voorbehoud van drukfouten

Happy shopping!!!


Liefs,
Ysabel

REAGEER OOK!

PLAATS REACTIE Votre adresse courriel ne sera pas publiée
En visitant notre site, vous acceptez l'utilisation des témoins (cookies). Ces derniers nous permettent de mieux comprendre la provenance de notre clientèle et son utilisation de notre site, en plus d'en améliorer les fonctions. Masquer ce message En savoir plus sur les témoins (cookies) »