Menu
0

Recente Blogberichten

De perfecte eetkamerstoel

  • 26 juillet 2017
  • |Geschreven door Susanne
De perfecte eetkamerstoel vinden lijkt makkelijker dan dat het is. Wanneer je via YouTube een 'binnenkijken' van een blogger ziet, hebben ze vaak allemaal verschillende stoelen. Echt super gaaf! Maar durf ik dat wel in mijn eigen interieur? En zo ja… Hoe ga ik dan te werk? Er zijn zoveel verschillende soorten stoelen te koop. Door de stoelen (bomen..) zie je het bos haast niet meer. 

Houten eetkamerstoelen

Houten stoelen zijn tijdloos en passen echt in elk interieur. De houten eetkamerstoel is vaak te herkennen aan zijn minimalistische look. Less is more! 

houten eetkamerstoelen

Kuipstoelen

Kuipstoelen zijn echte designstoelen. Bij een kuipstoel zit het zitgedeelte vast aan de arm- en rugleuning, hierdoor zijn deze stoelen ideaal om lang na te tafelen. Daarnaast zijn het echt plaatjes om te zien en geven ze een frisse look aan je interieur. Love it!

kuipstoelen

Draadstoelen

De draadstoel is helemaal hot op het moment! Deze metalen stoelen zijn fijne basics voor aan de eettafel. Ze zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar en ook met armleuning. Wil je toch nog wat langer kunnen natafelen? Dan is een comfort kit echt ideaal. De draadstoel.. ja.. dat zit wel goed!

draadstoelen

Leren eetkamerstoelen

Een leren stoel is echt heel stoer en past in elk interieur. Leren stoelen zijn er namelijk echt niet meer alleen in bruin en zwart verkrijgbaar, maar in heel veel verschillende kleuren. Daarnaast kun je kiezen voor een houten of metalen onderstel. Mix and match!

leren eetkamerstoelen

Eetkamerstoelen met armleuning

Eetkamerstoelen met een armleuning geven de eetkamer direct een stoere touch! Eetkamerstoelen met een armleuning staan er bijvoorbeeld om bekend super comfortabel te zijn. Hang lekker achterover, laat je armen rusten op de leuningen terwijl je nageniet.

eetkamerstoelen met armleuningen

Welke eetkamerstoel is voor jou de perfecte stoel? Ook voor een bijpassende eetkamertafel ben je bij wonenmetlef.nl op de juiste plek.


Groetjes,

Susanne

REAGEER OOK!

PLAATS REACTIE Votre adresse courriel ne sera pas publiée
En visitant notre site, vous acceptez l'utilisation des témoins (cookies). Ces derniers nous permettent de mieux comprendre la provenance de notre clientèle et son utilisation de notre site, en plus d'en améliorer les fonctions. Masquer ce message En savoir plus sur les témoins (cookies) »