Menu
0

Recente Blogberichten

 • WIN WIN WIN!

  Dit wil je!!! Wij verloten een te leuk wandkleed! Weten hoe je mee kunt doen? Lees snel verder...

 • 20% KORTING OP SARA, ROCCO & VOGUE

  Wij steken onze liefde voor meubels niet onder stoelen of banken! Wonenmetlef.nl selecteert voor jou deze toppers:
  Sara, Rocco & Vogue. Nu in de spotlight met 20% korting. 

 • WAAAT? JA, TWEE KOFFIEMOKJES CADEAU!

  Dinsdag 1 oktober is het internationale dag van de koffie en dat kunnen we uiteraard niet stilletjes aan ons voorbij laten gaan met al die mooie koffie items in onze shop.

  Daarom krijg je deze week bij aanschaf van een set... twee mokjes cadeau! Wihoe!

 • SALE

  Our favorite four letter word! ;)

De eerste zonnestraaltjes komen eraan...

 • 24 février 2017

lentekriebels?

Lekker fris en fruitig, want de lente komt er weer aan! En deze nieuwe voorjaarscollectie van HK-Living sluit volledig aan bij jou lentekriebels! Wij kunnen niet wachten na het zien van deze mooie collectie...

HK-Living staat bekend om haar originele moderne assortiment en het combineren van verschillende stijlen en dat hebben ze met deze voorjaarscollectie weer is laten zien. Ze hebben bijvoorbeeld  decoratie takken en planten, waardoor je nooit meer de plantjes water hoeft te geven! (Héél handig voor de mensen die geen groene vingers hebben ;)


Ceramic vibes

Natuurlijk kun je ook weer terecht bij HK-Living voor mooi keramiek servies met verschillende printjes. Dit keer hebben ze het seventies servies vernoemd naar natuurlijke elementen zoals 'waves', 'forest' en 'ocean'. Dit is terug te zien in de printjes. Serveren in stijl doe je zeker met dit servies. Nee, deze zijn écht NIET te missen in jou servieskast. En niet te vergeten, ze zijn ook nog is vaatwasserbestendig, chill!


All over the world

We're going all over the world... zelfs naar Japan! Deze gave sierkussentjes laten de mooiste bloesem en struiken van Japan zien.

hk kussens

Just relax...

Lekker relaxen met deze hangmatten is zeker geen straf want ze liggen zooooo lekker! Hang hem in de tuin en je kunt lekker genieten van de eerste zonnestralen.  Niet alleen voor jou, maar ook voor je kleintjes heel leuk. En als het even regent, hang je 'm toch gewoon binnen?

hk-living

Helemaal, tot in de puntjes

 HK-Living heeft echt overal aan gedacht. Van servieskasten en banken tot in de kleinste accessoires. Bijvoorbeeld een mini kas, how cute? Nog een pluspunt, bijna de hele collectie is met elkaar te combineren, dus je kunt niet de fout in gaan met deze voorjaarscollectie van HK-Living!

hk-living kas
Bekijk alle andere producten van HK-Living op onze site en veel shop plezier! :) 


liefs,

Mädchen 

 

  

REAGEER OOK!

PLAATS REACTIE Votre adresse courriel ne sera pas publiée
En visitant notre site, vous acceptez l'utilisation des témoins (cookies). Ces derniers nous permettent de mieux comprendre la provenance de notre clientèle et son utilisation de notre site, en plus d'en améliorer les fonctions. Masquer ce message En savoir plus sur les témoins (cookies) »