Menu
0

Recente Blogberichten

 • SALE

  Our favorite four letter word! ;)

 • YAY, DE HUISMUTS SHOPT BIJ WONENMETLEF.NL

  Heb jij de toffe items die Rachel van de Huismuts heeft uitgekozen voor de home make-overs al gezien? Nee? Niet getreurd! Bekijk ze allemaal in deze blog!

 • SNURK | THE MAKING OFF

  Waar denk je aan als je aan het merk Snurk denkt? Dan denk je natuurlijk aan heerlijk, zacht beddengoed met te gekke printjes erop! Niet zomaar printjes... nee... ze zijn haast niet van echt te onderscheiden. En wij gaan nu aan je verklappen hoe dat komt!

 • ZONDAG IS WASDAG

  Zondag is wasdag. Alles weer lekker schoon de kast in. Met deze tips maak je van een wasdag een feest!

 • BLUE MONDAY

  Je ontkomt er niet aan… vandaag, op maandag 15 januari 2018, is het weer de meest depri-dag van het jaar: BLUE MONDAY. Goede voornemens vallen in het water en het duurt nog zoooo lang voordat het mooi weer wordt.

Zondag is wasdag

 • 5 march 2018
 • |Geschreven door Lotte
Zondag is wasdag. Natuurlijk zitten we nooit op bergen wasgoed te wachten maar het moet toch gebeuren. Waarom maken we er niet gewoon een leuke bezigheid van? Met deze tips maak je van je saaie wasdag een feestje!

Tip 1: Zet meerdere wasmanden in het huis, zo voorkom je dat alles op de vloer slingert. Wasmanden  zijn er in leuke kleuren en printjes. Check hier onze wasmanden Zet er eentje in de badkamer, slaapkamer en in de hal. Zo begin je al goed. Als je het nog slimmer wil aanpakken sorteer je je was in de wasmanden. Eentje voor donkere was, lichte was en een voor handdoeken.

Tip 2:  Vlekken uit kleren halen is verschrikkelijk, draag daarom met koken altijd een schort. We hebben allerlei soorten schorten, van leer tot katoen. Check ze hier!  Een schort ziet er niet alleen leuk uit maar het scheelt ook heel wat vlekken.

Tip 3:  Koop een waszak. Zo heb je nooit meer rondzwervende sokken waarvan de andere sok spoorloos verdwenen is.  Dit scheelt heel wat tijd en frustratie.

Tip 4: Tijdens een wasdag hoort natuurlijk goede muziek. Muziek maakt het wassen allemaal veel minder zwaar. Zet de radio wat harder en go for it! Deze radio van Tivoli geeft prachtig geluid. 

Tip 5: Als je wasdag erop zit, is het natuurlijk belangrijk dat jouw kleding een mooi plekje krijgt in de kast. Hang je fris gewassen kleren op in een mooie kast. Een kast met deuren oogt rustiger.

Zó, de wasdag zit er weer op. Was dat nou zo erg? ;)

 

Liefs,

Lotte

REAGEER OOK!

PLAATS REACTIE Your email address will not be published
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »