Menu
0

Recente Blogberichten

 • WIN WIN WIN!

  Dit wil je!!! Wij verloten een te leuk wandkleed! Weten hoe je mee kunt doen? Lees snel verder...

 • 20% KORTING OP SARA, ROCCO & VOGUE

  Wij steken onze liefde voor meubels niet onder stoelen of banken! Wonenmetlef.nl selecteert voor jou deze toppers:
  Sara, Rocco & Vogue. Nu in de spotlight met 20% korting. 

 • WAAAT? JA, TWEE KOFFIEMOKJES CADEAU!

  Dinsdag 1 oktober is het internationale dag van de koffie en dat kunnen we uiteraard niet stilletjes aan ons voorbij laten gaan met al die mooie koffie items in onze shop.

  Daarom krijg je deze week bij aanschaf van een set... twee mokjes cadeau! Wihoe!

 • SALE

  Our favorite four letter word! ;)

Waterpret!

 • 23 june 2017
 • |Geschreven door Susanne

Naar het zwemparadijs

In Duitsland vindt je het grootste zwemparadijs ter wereld! Tropical Islands heeft een geweldige tropische sfeer door het regenwoud dat ze hebben nagebootst met ruim 50.000 planten! Wow! Naast de vele zwembaden is er een lagune met een grot en een waterval. Zin in iets meer adrenaline? Wat dacht je van super snelle glijbanen van 27 meter hoog en ze gaan maar liefst 70km per uur. Aaaahh… Durf jij het aan? Na een vermoeiend dagje zwemmen kun je weer heerlijk bijkomen op een ligstoel aan het strand of doe eens gek en kies voor een ballontocht.

Zwemparadijs Tropical Islands
Bron: Zwemparadijs Tropical islands 


Waterpret in de speeltuin

In de Linnaeushof is van mei tot en met september de waterspeeltuin ‘Oase’ open! Glijden van de waterglijbaan. Wihoooo… Spelen in de waterput of urenlang speelplezier met watertuimelbakjes of de waterbrug. Een lekker (verkoelend) dagje uit voor het hele gezin!

Waterspeeltuin de Oase in de LinnaeushofBron: waterspeeltuin Oase 


Wateractiviteiten voor thuisblijvers

Iets minder ver van huis kun je jezelf en de kids ook prima vermaken met een beetje water. Zet een badje neer, leg watersproeiers in het gras of kies voor een spetterend watergevecht met waterpistolen en –ballonnen. Nog een stuk zeil in de schuur? Maak deze nat met een tuinslang en buikschuiven maar! Joehoe...

ZEE Design

Ook de haspels en buitendouches van Zee design zijn ideaal voor wat afkoeling in de tuin. Super handig om balonnen, pistolen, petflessen of emmers mee te vullen en wanneer de kids zijn uitgespeeld kun je ze ook nog prima gebruiken om de plantjes te sproeien, mocht dit nog nodig zijn natuurlijk! ;)

Zee Design haspels en buitendouches

Wat ga jij doen om deze zomer lekker COOL door te komen?

Alvast een fijn weekend!


groetjes,

team wonenmetlef.nlREAGEER OOK!

PLAATS REACTIE Your email address will not be published
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »