Menu
0

Recente Blogberichten

 • WIN WIN WIN!

  Dit wil je!!! Wij verloten een te leuk wandkleed! Weten hoe je mee kunt doen? Lees snel verder...

 • 20% KORTING OP SARA, ROCCO & VOGUE

  Wij steken onze liefde voor meubels niet onder stoelen of banken! Wonenmetlef.nl selecteert voor jou deze toppers:
  Sara, Rocco & Vogue. Nu in de spotlight met 20% korting. 

 • WAAAT? JA, TWEE KOFFIEMOKJES CADEAU!

  Dinsdag 1 oktober is het internationale dag van de koffie en dat kunnen we uiteraard niet stilletjes aan ons voorbij laten gaan met al die mooie koffie items in onze shop.

  Daarom krijg je deze week bij aanschaf van een set... twee mokjes cadeau! Wihoe!

 • SALE

  Our favorite four letter word! ;)

Voorjaarscollectie A Little Lovely Company 2017

 • 3 march 2017

A little lovely company is gestart sinds 2013 en sindsdien zijn ze goed op weg om al jullie harten te veroveren. Van kussentjes naar muurstickers en rugzakjes, je kunt het niet verzinnen of ze hebben het. Of het nou voor de pasgeboren baby van je collega is of voor je eigen kleine, bij A Little Lovely Company is er voor elk kind wel iets leuks te vinden en de moeders worden hier natuurlijk ook heel erg blij van!Making Life Lovely, is het motto van A Little Lovely Company en met deze nieuwe collectie, doen ze dat zeker!

Hartjes, wolkjes, maantjes, in verschillende kleuren, ze hebben het allemaal.  Deze trendy neonlampen zitten in de nieuwe collectie en wat zijn ze toch gaaf. Wij weten zeker dat je kleine dit mooi gaat vinden!  En jij misschien nog net wat meer ;)


ccA Little Lovely Company is super leuk en makkelijk te combineren met andere producten uit de kids categorie. Shop er wat leuke muurstickers, kussentjes en een mooie lamp bij en je kinderkamertje is af! 


Veel plezier met het shoppen van the cutest collectie ooit! 

liefs,

Mädchen

REAGEER OOK!

PLAATS REACTIE Your email address will not be published
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »