Menu
0

Recente Blogberichten

 • WIN WIN WIN!

  Dit wil je!!! Wij verloten een te leuk wandkleed! Weten hoe je mee kunt doen? Lees snel verder...

 • 20% KORTING OP SARA, ROCCO & VOGUE

  Wij steken onze liefde voor meubels niet onder stoelen of banken! Wonenmetlef.nl selecteert voor jou deze toppers:
  Sara, Rocco & Vogue. Nu in de spotlight met 20% korting. 

 • WAAAT? JA, TWEE KOFFIEMOKJES CADEAU!

  Dinsdag 1 oktober is het internationale dag van de koffie en dat kunnen we uiteraard niet stilletjes aan ons voorbij laten gaan met al die mooie koffie items in onze shop.

  Daarom krijg je deze week bij aanschaf van een set... twee mokjes cadeau! Wihoe!

 • SALE

  Our favorite four letter word! ;)

Snurken onder een dekbedje van Snurk

 • 19 april 2017
Waar denk je aan als je aan het merk Snurk denkt? Dan denk je natuurlijk aan heerlijk, zacht beddengoed met te gekke printjes erop! Niet zomaar printjes... nee... ze zijn haast niet van echt te onderscheiden. Slapen naast een teddybeer hadden wij nog nooit eerder meegemaakt, maar Snurk maakt dit mogelijk. Yay!

Ben je dol op verkleedpartijtjes? Snurk maakt zelfs het slapen in een harnas, prinsessenjurk of voetbaltenue comfortabel. Wat wil je nog meer? Dat worden mooie avonturen in dromenland!

Snurk drukt zijn beddengoed digitaal af waardoor de printjes op de dekbedden er levensecht uit komen te zien. Deze manier van produceren is nog nieuw en levert prints op die ook na vaak wassen vol van kleur blijven. En Snurk heeft nou net een nieuwe collectie uitgebracht, met nóg leukere en vernieuwende dekbedjes voor je kids en voor jou!
 
Een dekbed met een varkentje? We're guilty for wanting this. Dit ''Miss Peggy''dekbed past fantastisch in een roze meisjeskamer, maar staat ook elegant in de master bedroom.

miss peggy

Snurk heeft aan iedereen gedacht, zelfs aan de voetbalfans. Na heel de dag niets anders hebben willen doen dan voetballen, kunnen ze nu zelfs dromen in hun voetbaltenue...  En die dromen, zullen waarschijnlijk gaan over hun voetbalcarrière. Als dat geen lekker slapen wordt...

vb 
Printjes voor jong en oud, het is maar net hoe je het combineert. Een ding wat zeker is, het zal super staan in elke slaapkamer. Hoe leuk is dit dekbed met verfspetters? Wij zijn fan! Jij ook?

kl 
 
Ik zeg veel plezier met het shoppen in onze categorie beddengoed, want er zit gegarandeerd wel wat voor je tussen! 

liefs,
Mädchen

REAGEER OOK!

PLAATS REACTIE Your email address will not be published
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »