Menu
0

Recente Blogberichten

 • SALE

  Our favorite four letter word! ;)

 • YAY, DE HUISMUTS SHOPT BIJ WONENMETLEF.NL

  Heb jij de toffe items die Rachel van de Huismuts heeft uitgekozen voor de home make-overs al gezien? Nee? Niet getreurd! Bekijk ze allemaal in deze blog!

 • SNURK | THE MAKING OFF

  Waar denk je aan als je aan het merk Snurk denkt? Dan denk je natuurlijk aan heerlijk, zacht beddengoed met te gekke printjes erop! Niet zomaar printjes... nee... ze zijn haast niet van echt te onderscheiden. En wij gaan nu aan je verklappen hoe dat komt!

 • ZONDAG IS WASDAG

  Zondag is wasdag. Alles weer lekker schoon de kast in. Met deze tips maak je van een wasdag een feest!

 • BLUE MONDAY

  Je ontkomt er niet aan… vandaag, op maandag 15 januari 2018, is het weer de meest depri-dag van het jaar: BLUE MONDAY. Goede voornemens vallen in het water en het duurt nog zoooo lang voordat het mooi weer wordt.

Romance 2.0

 • 2 january 2018
 • |Geschreven door Susanne

Ik vind het heerlijk om te kijken naar een romantische comedy of all you need is love. Bij mij thuis vind je dan ook overal kaarsjes en zachte kussens en plaidjes om in weg te kruipen. Ik geef het toe: I’m a hopeless romantic!

Zacht kleurenpalet

Bij een romantische inrichting denk ik al gauw aan een zacht kleurenpalet met koraal, mineralen, schelpen en zand voor een zachte uitstraling. Daarnaast is de brocante stijl één van de populairste stijlen in een romantisch interieur. Maar dit is voor mij een beetje te lieflijk. Ik wil de romantische stijl 2.0!

collage van kleur 

Kleurexplosie

Een kleurexplosie van warme kleuren zoals, rood, oranje blauw en groen past meer bij mij. Kleuren zijn heel bepalend in een ruimte en worden versterkt door het natuurlijke zonlicht wat door de ramen naar binnen valt. Dus het is  zeker wel belangrijk om een kleur te kiezen die bij je past. Maar deze kleur hoeft niet per sé op de muur. Een oranje fluwelen bank is namelijk ook héél tof! Combineer de  fluwelen bank met marmer, koper, keramiek of leer en creëer een stoere look. Romantiek met lef! ;)

Sierkussens

Sierkussens zorgen voor een warme en intieme sfeer. Kies kussens die passen bij je interieur qua kleur maar wijk daarbij ook weer een beetje af voor net dat speelse effect. 


collage sierkussens die passen bij een romantisch interieur

Kaarsen en verlichting

Kaarsen en verlichting maken de romantische sfeer compleet. Plaats bijvoorbeeld kaarsen met verschillende kleuren in een groep bij elkaar of hang meerdere lampen bij elkaar. Zo wordt het gelijk heel cozy in huis!

decoratie

Tot slot: ga los op de decoratie! Maak sfeervolle hoekjes met fotolijstjeskaarsenvaasjes, bloemen of andere mooie eyecatchers zoals een papua ornament! Daarnaast zijn zulke hoekjes perfect om een oud, houten tafeltje neer te zetten of het servies van oma uit te stallen. 

collage cozy hoekjes in huis

Gaan jullie ook de boel weer omgooien thuis?

Deel je foto’s met de #wonenmetlef zo kan ik weer inspiratie bij jullie opdoen! ;)


Groetjes,

Susanne

REAGEER OOK!

PLAATS REACTIE Your email address will not be published
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »