Menu
0

Recente Blogberichten

 • WIN WIN WIN!

  Dit wil je!!! Wij verloten een te leuk wandkleed! Weten hoe je mee kunt doen? Lees snel verder...

 • 20% KORTING OP SARA, ROCCO & VOGUE

  Wij steken onze liefde voor meubels niet onder stoelen of banken! Wonenmetlef.nl selecteert voor jou deze toppers:
  Sara, Rocco & Vogue. Nu in de spotlight met 20% korting. 

 • WAAAT? JA, TWEE KOFFIEMOKJES CADEAU!

  Dinsdag 1 oktober is het internationale dag van de koffie en dat kunnen we uiteraard niet stilletjes aan ons voorbij laten gaan met al die mooie koffie items in onze shop.

  Daarom krijg je deze week bij aanschaf van een set... twee mokjes cadeau! Wihoe!

 • SALE

  Our favorite four letter word! ;)

Filmavond!

 • 14 september 2017
 • |Geschreven door Michelle

Het is jammer dat we aan de dagen op het terras en op het strand voorlopig afscheid moeten nemen. Maar we krijgen er ook fijne dingen voor terug! Soms gaat er niets boven een heerlijke avond op de bank met vrienden, je vriend of gewoon alleen. We zijn er allemaal aan toe na een lange week vol met stres of drukte, je wilt niets liever dan een serie of film kijken. Als jij dan jouw moment kan pakken, moet je hier het beste uit halen! Hier een to do list  voor de optimale filmavond en om er lekker van te kunnen genieten.
To do list
Een categorie van films

Drankjes en hapjes
Beeld en geluid
Cosy interieur


What it’s all about

Iets wat nooit zonder slag of stoot gaat, gezamenlijk een film uitkiezen. Om dat hele proces te voorkomen maak je van te voren een lijst met uit gekozen films. Het moet wel een aardige lijst met veel keuze zijn, er zullen films afvallen omdat iemand die al gezien heeft. Films mogen niet tè verwarrend zijn en actie is ook geen favoriet onder de vrouwen. Het is vermoeiend maar wanneer je het gemaakt heb is er al een grote last van je schouders af!


Drankjes en hapjes

Iets wat ook heel belangrijk is enough food and drinks!!  Je moet van alles en nog wat in huis hebben maar wat? Zorg dat je allemaal schaaltjes op tafel heb met verschillende snacks; denk aan chips, zoetigheid en warme hapjes.

Pizza? Iedereen houd van pizza. Of als je een grote sushi liefhebber ben net als ik, kan dat natuurlijk niet ontbreken op zo’n avond! Laten we trouwens de traditie ook aanhouden.. popcorn.

Het drinken; genoeg frisdrank naar keuze is altijd handig. Misschien een idee om met de meiden cocktails te maken en te serveren in leuke glazen? Last but not least, wijn in grote wijnglazen is altijd fijn.Sushi
Beeld en geluid

Kijk je de film alleen dan is de laptop of de tv prima, maar hoe gaaf zou het zijn als je de bioscoop naar jou thuis verhuist? Goede speakers is een musthave. Tip van ons, huur een beamer! Dat maakt pas indruk op je vrienden. ;)

Cosy interieur

Hoe fijn is het om lekker te liggen op de bank met een dekentje die je warm houdt, i love it! Maak het gezellig met sierkussens. Doe het licht uit en de kaarsjes aan!
Relax
Met deze stappen kan jouw avond niet misgaan! Laat ons weten of dit lijstje jou geholpen heeft.
Enjoy your night!

 

Liefs,

Michelle

REAGEER OOK!

PLAATS REACTIE Your email address will not be published
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »