Menu
0

Recente Blogberichten

 • WIN WIN WIN!

  Dit wil je!!! Wij verloten een te leuk wandkleed! Weten hoe je mee kunt doen? Lees snel verder...

 • 20% KORTING OP SARA, ROCCO & VOGUE

  Wij steken onze liefde voor meubels niet onder stoelen of banken! Wonenmetlef.nl selecteert voor jou deze toppers:
  Sara, Rocco & Vogue. Nu in de spotlight met 20% korting. 

 • WAAAT? JA, TWEE KOFFIEMOKJES CADEAU!

  Dinsdag 1 oktober is het internationale dag van de koffie en dat kunnen we uiteraard niet stilletjes aan ons voorbij laten gaan met al die mooie koffie items in onze shop.

  Daarom krijg je deze week bij aanschaf van een set... twee mokjes cadeau! Wihoe!

 • SALE

  Our favorite four letter word! ;)

Bloemenprints voor ieder interieur

 • 7 september 2017
 • |Geschreven door Ysabel
Vrienden feliciteren met een nieuw huis? Je geeft een bloemetje. Iemand een hart onder de riem steken? Je haalt een mooi bosje voor hem of haar. Je geliefde verrassen? Je doet het met bloemen. En last but not least, het is natuurlijk ook helemaal geen straf om jezelf zo nu en dan eens te verwennen met een vers boeket!

Let's get green!
En als jouw huis ook net dat beetje pit mist, valt dat ook prima op te lossen met een mooie bos! Voeg wat bloemen toe en fleur je interieur lekker op nu de 'R' weer in de maand zit en het lijkt alsof de herfts al is begonnen. Natuurlijk kan dit traditioneel met een prachtig veldboeket in een design vaas... Maar wat dacht je van een prachtige wanddecoratie van IXXI? Wel zo fijn, want deze prachtige bos hoef je niet na een week (of twee als je geluk hebt;)) weg te gooien. 

collage bloemenprints 1

Het leukste van allemaal? Bloemenprints passen eigenlijk in ieder interieur. In een rustig, wit huishouden springt een bloemenprint eruit en geeft dit sfeer terwijl het in een stoer, industrieel interieur de boel juist een beetje opfrist. Bijvoorbeeld met dit onwijs gave kunstwerk van Arty-shock, stilleven met bloemen, maar dan met een moderne twist in dit eeuwenoude schilderij. Helaas geen ruimte meer aan de muur, wees niet getreurd, want een fleurige twist is ook simpelweg toe te voegen aan de hand van een mooi kussentje!

Kan jouw slaapkamer op interieurgebied ook een opfrisbeurt gebruiken, maar heb je weinig zin om je muur te verven of om alles te verbouwen? Het zal je verbazen wat een nieuw (fleurig!) laken met je slaapkamer doet. Heb je toch wel zin in een nieuw behangetje? KEK amsterdam heeft hét perfecte behang voor jou.

collage bloemenprints 2

Inside out!
Tot slot voor de lezers zonder groene vingers; je tuin of balkon nog even winterklaar maken was nog nooit zo makkelijk; met een tuinposter van sipp outdoor ziet ook jouw tuin er in no-time weer levendig uit! Kleed het daarnaast lekker aan met mooie buitenverlichting zodat het er in de donkere dagen ook nog "warm" en gezellig uitziet!  

Laat ons weten hoe jij jouw interieur bloeiend houdt!
Deel jouw foto op instagram met #wonenmetlef

Liefs,
Ysabel

REAGEER OOK!

PLAATS REACTIE Your email address will not be published
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »