Menu
0

Recente Blogberichten

 • WIN WIN WIN!

  Dit wil je!!! Wij verloten een te leuk wandkleed! Weten hoe je mee kunt doen? Lees snel verder...

 • 20% KORTING OP SARA, ROCCO & VOGUE

  Wij steken onze liefde voor meubels niet onder stoelen of banken! Wonenmetlef.nl selecteert voor jou deze toppers:
  Sara, Rocco & Vogue. Nu in de spotlight met 20% korting. 

 • WAAAT? JA, TWEE KOFFIEMOKJES CADEAU!

  Dinsdag 1 oktober is het internationale dag van de koffie en dat kunnen we uiteraard niet stilletjes aan ons voorbij laten gaan met al die mooie koffie items in onze shop.

  Daarom krijg je deze week bij aanschaf van een set... twee mokjes cadeau! Wihoe!

 • SALE

  Our favorite four letter word! ;)

8 tips voor dé perfecte werkplek

 • 27 september 2017
 • |Geschreven door Ysabel

De zomer is weer voorbij en na een welverdiende (thuis)vakantie gaan we weer met zijn allen aan de bak! Of je nu thuis werkt of op kantoor, hoe je werkplek eruitziet heeft veel invloed op je prestaties en concentratievermogen. Om het jou zo aangenaam mogelijk te maken achter je bureau, hebben wij de 8 belangrijkste ingrediënten voor een fijne werkplek voor je op een rij gezet, want de oplossing is soms simpeler dan je denkt.

Tip #1: Light it up!

Heb je een donkere werkplek? Tijd om hier iets aan te doen! Uit onderzoek blijkt namelijk dat we zonder licht helemaal niet goed functioneren. Zorg daarom voor voldoende daglicht, maar ook voor goede verlichting bij je bureau. Let daarbij wel op dat je je mooie tafellamp niet recht achter je beeldscherm zet, want van dat knijpen met ogen raak je ook vermoeid!

Housedoctor tafellamp, quote, lef collections bureau

 Tip #2: Frisse lucht

Welbekende kantoorklachten zijn branderige ogen, een droge keel en hoofdpijn. De oorzaak van dit probleem komt vaak door de droge lucht die in een kantoorruimte hangt. Dit probleem is gelukkig simpel op te lossen, zet wat vaker een raampje open en schaf een plant aan die de luchtvochtigheid verhoogt. Heb je gelijk ook weer een goed excuus om een gave design bloempot aan te schaffen! ;)

 Tip #3: Mix it up

De piep van de printer? Je collega die net wat te luidruchtig zit te eten? Telefoon die maar blijven rinkelen? Met wat goede muziek zal het je bijna niet meer opvallen. Maar heeft jouw laptop ook van dat vreselijk blikkerige geluid? No problem, met deze mooie tafelradio komt alles goed!

 Tip #4: Ruim eens wat op!

Chaos op je bureau? Dat betekent ook chaos in je hoofd. Zet je pennen in een mooie pennenhouder, verzamel alle losse papieren en ongeopende post in een te gekke brievenhouder en verzamel je post-its op een cool memobord. Naast dat je bureau weer lekker opgeruimd is, ziet dit er ook nog eens mooi uit.
 

PT memobord, tivoli audio, housedoctor tijdschriftenhouder

Tip #5: Happy view

Een rommelig bureau of een grijs kantoor is nu niet de meest creatieve omgeving. Daarom mag jij je uitzicht best wat gezelliger maken. Denk aan wat kleine accesoires die je bureau lekker opfleuren zoals deze coole magnetische zandloper, een hip nijlpaard beeldje of iets moois voor aan de muur! Laat je door je omgeving inspireren. 


Tip #6: Houding

Zere rug? Stijve nek? Je bent niet de enige, veel mensen hebben hier last van. Zorg dat je bureau en je bureaustoel goed op elkaar afgestemd zijn, dit scheelt vaak al heel veel.

 
Tip #7: Move it!

Ook een manier om die stijve rug te voorkomen, is door lekker veel te blijven bewegen. Loop af en toe even naar de printer, het koffie-apparaat of de koelkast. Want naast beweging is het ook belangrijk om goed te blijven eten en drinken. En als het aan ons ligt natuurlijk het liefst van prachtig servies! ;) 

zuiver stoel, nicolas vahe schaal, zuiver klokken

Tip #8 Temperatuur

Volgens verschillende onderzoeken is een temperatuur tussen de 19 en 21 graden de perfecte temperatuur om je goed te kunnen concentreren. Maar dit is ook heel persoonlijk, ben jij een koukleum? Zet de verwarming wat hoger of leg desnoods een dekentje over je benen.

 

We hopen dat jullie uit de voeten kunnen met deze tips. En als het even zit denk dan hieraan: Work hard, shop harder!

Liefs,

Ysabel

REAGEER OOK!

PLAATS REACTIE Your email address will not be published
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »