Menu
0

Recente Blogberichten

 • WIN WIN WIN!

  Dit wil je!!! Wij verloten een te leuk wandkleed! Weten hoe je mee kunt doen? Lees snel verder...

 • 20% KORTING OP SARA, ROCCO & VOGUE

  Wij steken onze liefde voor meubels niet onder stoelen of banken! Wonenmetlef.nl selecteert voor jou deze toppers:
  Sara, Rocco & Vogue. Nu in de spotlight met 20% korting. 

 • WAAAT? JA, TWEE KOFFIEMOKJES CADEAU!

  Dinsdag 1 oktober is het internationale dag van de koffie en dat kunnen we uiteraard niet stilletjes aan ons voorbij laten gaan met al die mooie koffie items in onze shop.

  Daarom krijg je deze week bij aanschaf van een set... twee mokjes cadeau! Wihoe!

 • SALE

  Our favorite four letter word! ;)

Zondag is wasdag

 • 5 märz 2018
 • |Geschreven door Lotte
Zondag is wasdag. Natuurlijk zitten we nooit op bergen wasgoed te wachten maar het moet toch gebeuren. Waarom maken we er niet gewoon een leuke bezigheid van? Met deze tips maak je van je saaie wasdag een feestje!

Tip 1: Zet meerdere wasmanden in het huis, zo voorkom je dat alles op de vloer slingert. Wasmanden  zijn er in leuke kleuren en printjes. Check hier onze wasmanden Zet er eentje in de badkamer, slaapkamer en in de hal. Zo begin je al goed. Als je het nog slimmer wil aanpakken sorteer je je was in de wasmanden. Eentje voor donkere was, lichte was en een voor handdoeken.

Tip 2:  Vlekken uit kleren halen is verschrikkelijk, draag daarom met koken altijd een schort. We hebben allerlei soorten schorten, van leer tot katoen. Check ze hier!  Een schort ziet er niet alleen leuk uit maar het scheelt ook heel wat vlekken.

Tip 3:  Koop een waszak. Zo heb je nooit meer rondzwervende sokken waarvan de andere sok spoorloos verdwenen is.  Dit scheelt heel wat tijd en frustratie.

Tip 4: Tijdens een wasdag hoort natuurlijk goede muziek. Muziek maakt het wassen allemaal veel minder zwaar. Zet de radio wat harder en go for it! Deze radio van Tivoli geeft prachtig geluid. 

Tip 5: Als je wasdag erop zit, is het natuurlijk belangrijk dat jouw kleding een mooi plekje krijgt in de kast. Hang je fris gewassen kleren op in een mooie kast. Een kast met deuren oogt rustiger.

Zó, de wasdag zit er weer op. Was dat nou zo erg? ;)

 

Liefs,

Lotte

REAGEER OOK!

PLAATS REACTIE Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht
Durch die Nutzung unserer Webseite stimmen Sie dem Gebrauch von Cookies zur Verbesserung dieser Seite zu. Diese Nachricht Ausblenden Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »