Menu
0

Recente Blogberichten

Voorjaarscollectie A Little Lovely Company 2017

  • 3 märz 2017

A little lovely company is gestart sinds 2013 en sindsdien zijn ze goed op weg om al jullie harten te veroveren. Van kussentjes naar muurstickers en rugzakjes, je kunt het niet verzinnen of ze hebben het. Of het nou voor de pasgeboren baby van je collega is of voor je eigen kleine, bij A Little Lovely Company is er voor elk kind wel iets leuks te vinden en de moeders worden hier natuurlijk ook heel erg blij van!Making Life Lovely, is het motto van A Little Lovely Company en met deze nieuwe collectie, doen ze dat zeker!

Hartjes, wolkjes, maantjes, in verschillende kleuren, ze hebben het allemaal.  Deze trendy neonlampen zitten in de nieuwe collectie en wat zijn ze toch gaaf. Wij weten zeker dat je kleine dit mooi gaat vinden!  En jij misschien nog net wat meer ;)


ccA Little Lovely Company is super leuk en makkelijk te combineren met andere producten uit de kids categorie. Shop er wat leuke muurstickers, kussentjes en een mooie lamp bij en je kinderkamertje is af! 


Veel plezier met het shoppen van the cutest collectie ooit! 

liefs,

Mädchen

REAGEER OOK!

PLAATS REACTIE Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht
Durch die Nutzung unserer Webseite stimmen Sie dem Gebrauch von Cookies zur Verbesserung dieser Seite zu. Diese Nachricht Ausblenden Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »