Menu
0

Recente Blogberichten

 • SALE

  Our favorite four letter word! ;)

 • YAY, DE HUISMUTS SHOPT BIJ WONENMETLEF.NL

  Heb jij de toffe items die Rachel van de Huismuts heeft uitgekozen voor de home make-overs al gezien? Nee? Niet getreurd! Bekijk ze allemaal in deze blog!

 • SNURK | THE MAKING OFF

  Waar denk je aan als je aan het merk Snurk denkt? Dan denk je natuurlijk aan heerlijk, zacht beddengoed met te gekke printjes erop! Niet zomaar printjes... nee... ze zijn haast niet van echt te onderscheiden. En wij gaan nu aan je verklappen hoe dat komt!

 • ZONDAG IS WASDAG

  Zondag is wasdag. Alles weer lekker schoon de kast in. Met deze tips maak je van een wasdag een feest!

 • BLUE MONDAY

  Je ontkomt er niet aan… vandaag, op maandag 15 januari 2018, is het weer de meest depri-dag van het jaar: BLUE MONDAY. Goede voornemens vallen in het water en het duurt nog zoooo lang voordat het mooi weer wordt.

Snurken onder een dekbedje van Snurk

 • 19 april 2017
Waar denk je aan als je aan het merk Snurk denkt? Dan denk je natuurlijk aan heerlijk, zacht beddengoed met te gekke printjes erop! Niet zomaar printjes... nee... ze zijn haast niet van echt te onderscheiden. Slapen naast een teddybeer hadden wij nog nooit eerder meegemaakt, maar Snurk maakt dit mogelijk. Yay!

Ben je dol op verkleedpartijtjes? Snurk maakt zelfs het slapen in een harnas, prinsessenjurk of voetbaltenue comfortabel. Wat wil je nog meer? Dat worden mooie avonturen in dromenland!

Snurk drukt zijn beddengoed digitaal af waardoor de printjes op de dekbedden er levensecht uit komen te zien. Deze manier van produceren is nog nieuw en levert prints op die ook na vaak wassen vol van kleur blijven. En Snurk heeft nou net een nieuwe collectie uitgebracht, met nóg leukere en vernieuwende dekbedjes voor je kids en voor jou!
 
Een dekbed met een varkentje? We're guilty for wanting this. Dit ''Miss Peggy''dekbed past fantastisch in een roze meisjeskamer, maar staat ook elegant in de master bedroom.

miss peggy

Snurk heeft aan iedereen gedacht, zelfs aan de voetbalfans. Na heel de dag niets anders hebben willen doen dan voetballen, kunnen ze nu zelfs dromen in hun voetbaltenue...  En die dromen, zullen waarschijnlijk gaan over hun voetbalcarrière. Als dat geen lekker slapen wordt...

vb 
Printjes voor jong en oud, het is maar net hoe je het combineert. Een ding wat zeker is, het zal super staan in elke slaapkamer. Hoe leuk is dit dekbed met verfspetters? Wij zijn fan! Jij ook?

kl 
 
Ik zeg veel plezier met het shoppen in onze categorie beddengoed, want er zit gegarandeerd wel wat voor je tussen! 

liefs,
Mädchen

REAGEER OOK!

PLAATS REACTIE Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht
Durch die Nutzung unserer Webseite stimmen Sie dem Gebrauch von Cookies zur Verbesserung dieser Seite zu. Diese Nachricht Ausblenden Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »