Menu
0

Recente Blogberichten

 • WIN WIN WIN!

  Dit wil je!!! Wij verloten een te leuk wandkleed! Weten hoe je mee kunt doen? Lees snel verder...

 • 20% KORTING OP SARA, ROCCO & VOGUE

  Wij steken onze liefde voor meubels niet onder stoelen of banken! Wonenmetlef.nl selecteert voor jou deze toppers:
  Sara, Rocco & Vogue. Nu in de spotlight met 20% korting. 

 • WAAAT? JA, TWEE KOFFIEMOKJES CADEAU!

  Dinsdag 1 oktober is het internationale dag van de koffie en dat kunnen we uiteraard niet stilletjes aan ons voorbij laten gaan met al die mooie koffie items in onze shop.

  Daarom krijg je deze week bij aanschaf van een set... twee mokjes cadeau! Wihoe!

 • SALE

  Our favorite four letter word! ;)

Romance 2.0

 • 2 januar 2018
 • |Geschreven door Susanne

Ik vind het heerlijk om te kijken naar een romantische comedy of all you need is love. Bij mij thuis vind je dan ook overal kaarsjes en zachte kussens en plaidjes om in weg te kruipen. Ik geef het toe: I’m a hopeless romantic!

Zacht kleurenpalet

Bij een romantische inrichting denk ik al gauw aan een zacht kleurenpalet met koraal, mineralen, schelpen en zand voor een zachte uitstraling. Daarnaast is de brocante stijl één van de populairste stijlen in een romantisch interieur. Maar dit is voor mij een beetje te lieflijk. Ik wil de romantische stijl 2.0!

collage van kleur 

Kleurexplosie

Een kleurexplosie van warme kleuren zoals, rood, oranje blauw en groen past meer bij mij. Kleuren zijn heel bepalend in een ruimte en worden versterkt door het natuurlijke zonlicht wat door de ramen naar binnen valt. Dus het is  zeker wel belangrijk om een kleur te kiezen die bij je past. Maar deze kleur hoeft niet per sé op de muur. Een oranje fluwelen bank is namelijk ook héél tof! Combineer de  fluwelen bank met marmer, koper, keramiek of leer en creëer een stoere look. Romantiek met lef! ;)

Sierkussens

Sierkussens zorgen voor een warme en intieme sfeer. Kies kussens die passen bij je interieur qua kleur maar wijk daarbij ook weer een beetje af voor net dat speelse effect. 


collage sierkussens die passen bij een romantisch interieur

Kaarsen en verlichting

Kaarsen en verlichting maken de romantische sfeer compleet. Plaats bijvoorbeeld kaarsen met verschillende kleuren in een groep bij elkaar of hang meerdere lampen bij elkaar. Zo wordt het gelijk heel cozy in huis!

decoratie

Tot slot: ga los op de decoratie! Maak sfeervolle hoekjes met fotolijstjeskaarsenvaasjes, bloemen of andere mooie eyecatchers zoals een papua ornament! Daarnaast zijn zulke hoekjes perfect om een oud, houten tafeltje neer te zetten of het servies van oma uit te stallen. 

collage cozy hoekjes in huis

Gaan jullie ook de boel weer omgooien thuis?

Deel je foto’s met de #wonenmetlef zo kan ik weer inspiratie bij jullie opdoen! ;)


Groetjes,

Susanne

REAGEER OOK!

PLAATS REACTIE Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht
Durch die Nutzung unserer Webseite stimmen Sie dem Gebrauch von Cookies zur Verbesserung dieser Seite zu. Diese Nachricht Ausblenden Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »