Menu
0

Recente Blogberichten

 • SALE

  Our favorite four letter word! ;)

 • YAY, DE HUISMUTS SHOPT BIJ WONENMETLEF.NL

  Heb jij de toffe items die Rachel van de Huismuts heeft uitgekozen voor de home make-overs al gezien? Nee? Niet getreurd! Bekijk ze allemaal in deze blog!

 • SNURK | THE MAKING OFF

  Waar denk je aan als je aan het merk Snurk denkt? Dan denk je natuurlijk aan heerlijk, zacht beddengoed met te gekke printjes erop! Niet zomaar printjes... nee... ze zijn haast niet van echt te onderscheiden. En wij gaan nu aan je verklappen hoe dat komt!

 • ZONDAG IS WASDAG

  Zondag is wasdag. Alles weer lekker schoon de kast in. Met deze tips maak je van een wasdag een feest!

 • BLUE MONDAY

  Je ontkomt er niet aan… vandaag, op maandag 15 januari 2018, is het weer de meest depri-dag van het jaar: BLUE MONDAY. Goede voornemens vallen in het water en het duurt nog zoooo lang voordat het mooi weer wordt.

Relax, shop & eat chocolate!

Jaaaaaaaaaaaaa...

Het is weer zover dit weekend kunnen we weer paaseieren gaan zoeken in de tuin! Toch zijn die chocolade paaseitjes het lekkerst nietwaar? Wij bij wonenmetlef.nl zijn in ieder geval dol op chocola en willen jullie graag daar ook een beetje mee verwennen!

Daarom vergeten wij het paaseieren zoeken en leggen wij die heerlijke chocolade eitjes gewoon op donderdag 13 en vrijdag 14 april bij je bestelling. Dus als jij op deze dagen een bestelling plaatst, krijg je er chocolade eitjes bij! Lekker toch? En… misschien ben jij wel ‘the lucky one’, want net als vorig jaar zit er in één van de dozen een chocolade paashaas! Ben jij de gelukkige vinder, stuur dan snel een mailtje naar info@wonenmetlef.nl. Jij ontvangt dan maar liefst €50,- shoptegoed!!!!  

Fijne paasdagen en denk eraan,

Relax, shop & eat chocolate!

 Actievoorwaarden:
- de actie is geldig op donderdag 13 april 2017 en vrijdag 14 april 2017
- er geldt geen minimum orderbedrag, dus iedereen kan lekker snoepen van de chocolade!
- actie geldt niet op eerder geplaatste orders en/of reeds geleverde producten
- zolang de voorraad strekt

Michelle vam der voort

16-04-17

Leuk! Net een bestelling geplaatst, hopen op het goede eitje!

REAGEER OOK!

PLAATS REACTIE Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht
Durch die Nutzung unserer Webseite stimmen Sie dem Gebrauch von Cookies zur Verbesserung dieser Seite zu. Diese Nachricht Ausblenden Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »