Menu
0

Recente Blogberichten

 • SALE

  Our favorite four letter word! ;)

 • YAY, DE HUISMUTS SHOPT BIJ WONENMETLEF.NL

  Heb jij de toffe items die Rachel van de Huismuts heeft uitgekozen voor de home make-overs al gezien? Nee? Niet getreurd! Bekijk ze allemaal in deze blog!

 • SNURK | THE MAKING OFF

  Waar denk je aan als je aan het merk Snurk denkt? Dan denk je natuurlijk aan heerlijk, zacht beddengoed met te gekke printjes erop! Niet zomaar printjes... nee... ze zijn haast niet van echt te onderscheiden. En wij gaan nu aan je verklappen hoe dat komt!

 • ZONDAG IS WASDAG

  Zondag is wasdag. Alles weer lekker schoon de kast in. Met deze tips maak je van een wasdag een feest!

 • BLUE MONDAY

  Je ontkomt er niet aan… vandaag, op maandag 15 januari 2018, is het weer de meest depri-dag van het jaar: BLUE MONDAY. Goede voornemens vallen in het water en het duurt nog zoooo lang voordat het mooi weer wordt.

NIEUW merk: Donna Wilson

 • 6 februar 2015
 • |Geschreven door Kim
Wat zijn we blij met dit mooie merk in onze shop! ♥♥♥
We hopen natuurlijk dat jij er net zo enthousiast van wordt! 

Enthousiasme moet je delen... maak kennis met moois van dit merk en ontvang dit weekend
 15% korting op de collectie van Donna Wilson 

Hoe?
Gebruik vanaf vrijdag 6 t/m zondag 8 februari 2015:   kortingscode: donna  en de korting wordt automatisch verrekend!

Ga snel naar de collectie: 
Donna Wilson shop
(klik op logo)

--------------

Wat het verhaal achter het merk Donna Wilson is? 

Donna Wilson richtte haar bedrijf op in 2003, nadat zij een show had gehad bij het Royal College of Art. Hier liet zij een  verpletterende indruk achter, want... alles wat geshowd werd, was namelijk  in 1 klap uitverkocht. Er was een enorme run op haar geweldig leuke creaties (zoals ze ze zelf noemt: odd knitted creatures) en ze was nog niet eens begonnen! En, terecht. 

Sindsdien ontwerpt zij in Londen met passie prachtige collecties van eigenzinnig textiel (van o.a. luxe lamswol), als kussens, theedoeken, hip servies, te gekke knuffels (in super sizes!!) met heerlijke kleuren, woondekens en nog veel meer fijne dingen voor jou en je huis!

SPECIAAL
Als je iets van Donna Wilson koopt, dan heb je echt een one of a kind - iets speciaals in handen. Alle items worden met de hand gemaakt. In haar collectie vind je geweldig mooi spul, (hand!)gemaakt met liefde en dat zie je aan alles. 

Klik op onderstaande button en bekijk de collectie van Donna Wilson!
Enjoy! 


REAGEER OOK!

PLAATS REACTIE Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht
Durch die Nutzung unserer Webseite stimmen Sie dem Gebrauch von Cookies zur Verbesserung dieser Seite zu. Diese Nachricht Ausblenden Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »