Menu
0

Recente Blogberichten

  • SALE

    Our favorite four letter word! ;)

  • YAY, DE HUISMUTS SHOPT BIJ WONENMETLEF.NL

    Heb jij de toffe items die Rachel van de Huismuts heeft uitgekozen voor de home make-overs al gezien? Nee? Niet getreurd! Bekijk ze allemaal in deze blog!

  • SNURK | THE MAKING OFF

    Waar denk je aan als je aan het merk Snurk denkt? Dan denk je natuurlijk aan heerlijk, zacht beddengoed met te gekke printjes erop! Niet zomaar printjes... nee... ze zijn haast niet van echt te onderscheiden. En wij gaan nu aan je verklappen hoe dat komt!

  • ZONDAG IS WASDAG

    Zondag is wasdag. Alles weer lekker schoon de kast in. Met deze tips maak je van een wasdag een feest!

  • BLUE MONDAY

    Je ontkomt er niet aan… vandaag, op maandag 15 januari 2018, is het weer de meest depri-dag van het jaar: BLUE MONDAY. Goede voornemens vallen in het water en het duurt nog zoooo lang voordat het mooi weer wordt.

BBQ - De fik er in!

  • 28 juni 2017
  • |Geschreven door Susanne

Geen ster achter de BBQ? No problem! Wij hebben de 5 beste tips voor je verzameld
en een heerlijk BBQ-recept!!

Onze 5 BBQ tips

  • Marineer vlees en vis een avond van te voren
  • Steek de barbecue op tijd aan zo kan de barbecue goed heet worden
  • Gebruik geen vork maar een tang zo blijft het vlees lekker mals en sappig
  • Vis valt snel uit elkaar, gebruik aluminiumfolie of een metalen vishouder
  • Fruit en marsmallows mogen niet ontbreken bij een barbecue. Lekker als toetje!

Zo wordt jouw barbecue onvergetelijk! heb jij ook nog een slimme tip? laat het ons weten!

barrelQ barbecue


RECEPT: Kip op de BBQ

Zin in wat anders op de barbecue dan de standaard hamburgers en spiesjes?
Probeer eens dit heerlijke recept van Nicolas vahé!

Bereidingstijd: 240 min                      Aantal personen: 4


Ingrediënten

Marinade


Roer de ketchup, olijfolie en de twee soorten azijn in een kom. Blijf roeren tot een gladde massa. Pers de knoflook en doe deze in de kom en voeg bruine suiker toe. Maal de kruiden in een vijzel en roer ze door de marinade.Steek de barbecue op tijd aan. Snijd de kipfilets in 3x3 cm vierkantjes. Bedek ze met de marinade en bewaar ze op een koude plek voor 2-3 uur. Snijd de rode uien in 6 stukken. Doe de kip en rode uien op de spiesjes en leg ze op de barbecue voor ca. 4-5 minuten aan elke kant. Verwarm de oven tot 175 ° C. Spreid een laagje knoflookolie op de tortilla en bak deze in de oven gedurende 7 minuten. Bestrooi daarna met zout en peper. Leg de kip spiesjes op de warme tortilla's en serveer met de vers gehakte koriander.

recept: kip op de barbecueBron: nicolas Vahé recepten

BBQ donut

Wat dacht je van barbecueën op het water in een donut? In de BBQ DONUT kun je met 8 personen al varend genieten van een heerlijke barbecue! Je kunt ze reserveren met een low-smoke kolenbarbeque, een loungeschaal of een flat top tafelblad. De loungeschaal kan op bestelling gevuld worden met crushed ice!! Wihoeee… Ultiem chillen op de Loosdrechtse plassen! Bakken en dobberen! YAY!


BBQ DONUTBron: facebook Aquacues BBQ Loosdrecht

REAGEER OOK!

PLAATS REACTIE Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht
Durch die Nutzung unserer Webseite stimmen Sie dem Gebrauch von Cookies zur Verbesserung dieser Seite zu. Diese Nachricht Ausblenden Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »