Menu
0

Recente Blogberichten

 • SALE

  Our favorite four letter word! ;)

 • YAY, DE HUISMUTS SHOPT BIJ WONENMETLEF.NL

  Heb jij de toffe items die Rachel van de Huismuts heeft uitgekozen voor de home make-overs al gezien? Nee? Niet getreurd! Bekijk ze allemaal in deze blog!

 • SNURK | THE MAKING OFF

  Waar denk je aan als je aan het merk Snurk denkt? Dan denk je natuurlijk aan heerlijk, zacht beddengoed met te gekke printjes erop! Niet zomaar printjes... nee... ze zijn haast niet van echt te onderscheiden. En wij gaan nu aan je verklappen hoe dat komt!

 • ZONDAG IS WASDAG

  Zondag is wasdag. Alles weer lekker schoon de kast in. Met deze tips maak je van een wasdag een feest!

 • BLUE MONDAY

  Je ontkomt er niet aan… vandaag, op maandag 15 januari 2018, is het weer de meest depri-dag van het jaar: BLUE MONDAY. Goede voornemens vallen in het water en het duurt nog zoooo lang voordat het mooi weer wordt.

15% korting op alles uit shopthema Beestenboel!

 • 4 oktober 2017
 • |Geschreven door Ysabel

Woohoo het is dierendag! Wij Nederlanders zijn maar al te dol op onze dieren, want alles bij elkaar opgeteld hebben we bijna 34 miljoen huisdieren met z’n allen. Dat is twee keer zo veel als inwoners! Echt een beestenboel dus! Eén keer per jaar zetten we onze pluizenbolletjes in het zonnetje; we geven ze wat extra snoepjes, soms zelfs een nieuw speeltje, lopen een extra rondje met ze of knuffelen ze nét even wat langer.

Broodblikjes Muursticker

Omdat het dierendag is, zetten we even wat verbazingwekkende feiten op een rijtje voor jullie!

-        18% van de Nederlandse huishoudens heeft een hond

-        Meer dan 1 op de 5 huishoudens bezit een kat

-        We geven jaarlijks gemiddeld €560 uit per dier

-        Dit is in totaal €2 miljard per jaar(!)

-        32% van de Nederlanders vindt het heel gezellig om het zijn of haar huisdier te slapen

-        Bij de singles ligt dit percentage op 45%

-        In 1930 werd er voor het eerst dierendag gevierd op Hollandse bodem

Seletti muis aap lampen


Ben jij gek op dieren maar krijg je kriebels van het idee van dieren op je mooie interieur? Dan hebben wij goed nieuws: wij hebben namelijk de mooiste artikelen met dieren(prints) voor ín je interieur. En omdat het feest is vandaag… ook nog eens met 15% korting! Alle producten uit het shop thema Beestenboel zijn namelijk afgeprijsd. Wij hebben de leukste producten er voor je uitgepikt, klik op de dikgedrukte tekst om naar het shopthema Beestenboel te gaan! Deze actie geldt alleen vandaag!


Fijne dierendag & happy shopping!

Liefs,

Ysabel

REAGEER OOK!

PLAATS REACTIE Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht
Durch die Nutzung unserer Webseite stimmen Sie dem Gebrauch von Cookies zur Verbesserung dieser Seite zu. Diese Nachricht Ausblenden Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »